Kahve falında balık dükkanına girmek

Kahve falında balık dükkanına girmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında balık dükkanına girmek gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Kahve falında balık dükkanına girmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkana girmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işarettir.

Kahve falında takı dükkanına girmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak dükkanına girmek üzüleceğine ve pişman olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  alamet etmektedir.

Kahve falında züccaciye dükkanına girmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir dükkana girmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık dükkanı görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top