Kahve falında parfüm dükkanı görmek

Kahve falında parfüm dükkanı görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, her zaman şükür içinde olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında parfüm dükkanı görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü parfüm görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulur.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında parfüm şişeleri görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hediye parfüm görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında parfüm kokmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden hediye parfüm almak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top