Kahve falında yüksek kayalık görmek

Kahve falında yüksek kayalık görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kariyerinin yükseleceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek kayalık gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Kahve falında yüksek kaya görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek kayalık görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak karşılığını bulacağına, onunla yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek kayalıklar görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, malında azalmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaya üzerinde oturmak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıktan geçmek büyük problemler yaşanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kayayı kaldırmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top