Kahve falında kayalıktan geçmek

Kahve falında kayalıktan geçmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, karlı işler alacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalıktan geçmek gördüyseniz:

  • İstediğinizi almanıza yardım edecekse, karşınızdaki kişileri ilgili konularda memnun etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kayalıktan geçmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında taşlık kayalık görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kayaya sıkışmak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kayası görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında dik kaya görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan dağ görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Kahve falında dik kayalık görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayayı kaldırmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top