Kahve falında kaya üzerinde oturmak

Kahve falında kaya üzerinde oturmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında kaya üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Kahve falında kayalıkta oturmak çok yükseleceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında kaya üzerinde oturmak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Kahve falında kayalıklarda oturmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, ailesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaya üstünde oturmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayaya oturmak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayada oturmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında dağ kayalık görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top