Kahve falında yorgan verdiğini görmek

Kahve falında yorgan verdiğini görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kendini bunu başaracağına delalet eder.

Kahve falında yorgan verdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Kahve falında yorgan verdiğini görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına inanılır.

Kahve falında yorgan kılıfı görmek ondan kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan düzeltmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında delik yorgan görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında temiz yatak yorgan görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı beyaz yorgan görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganı görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında çöpe yorgan atmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top