Kahve falında kırmızı beyaz yorgan görmek

Kahve falında kırmızı beyaz yorgan görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı beyaz yorgan gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında kırmızı beyaz yorgan görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı saten yorgan görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yorgan görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yün yorgan görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yorgan katlamak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top