Kahve falında delik yorgan görmek

Kahve falında delik yorgan görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, günaha gireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalettir.

Kahve falında delik yorgan gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren fırsatlar imajınızı güçlendirmenize yardım edebilir.

Kahve falında delik yorgan görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde delik görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında delik çatı görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına yorulur.

Kahve falında burunda delik görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine girmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, işlerinde başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın delik olduğunu görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah delik çorap görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top