Kahve falında yılanın kafasından tutmak

Kahve falında yılanın kafasından tutmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kafasını tutmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında yılan kafası tutmak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kafa tutmak işlerinin çok iyi olacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalet eder.

Kahve falında kafa tutmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top