Kahve falında kafa tutmak

Kahve falında kafa tutmak hayırlı bir yola girileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalettir.

Kahve falında kafa tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Kahve falında kafa tutmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında birine kafa tutmak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında yılan kafası tutmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak ulvi kimse haline geleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak kişisel problemlerini çözeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını tutmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top