Kahve falında yılanı kafasından tutmak

Kahve falında yılanı kafasından tutmak yol yordam öğretileceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, nahoş sözler işiteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında yılan kafası tutmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak dünya malının çoğalacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak ticaretin önünün açılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalettir.

Kahve falında yılan kafasını tutmak güzel bir yola çıkılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına inanılır.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kafa tutmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafa tutmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top