Kahve falında yılanın dişini görmek

Kahve falında yılanın dişini görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, büyüleyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yılanın dişini gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yılan dişi kırmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında yılan dişini görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında yılanın dişini çekmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın dişini kırmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan dişi görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın dişi görmek imkânların çok daha iyi olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dişi yılan görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın dişini görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top