Kahve falında yılan dişini görmek

Kahve falında yılan dişini görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, onları gücendireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan dişini gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında yılanın dişini sökmek mal ve para biriktireceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına inanılır.

Kahve falında dişi yılan görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın dişini çekmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan dişini görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın dişini görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında yılanın dişini kırmak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan dişi görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yılan dişi çekmek kazancında da artış meydana geleceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top