Kahve falında yılanın dişi görmek

Kahve falında yılanın dişi görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yanlış işler yapacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, gelirinden yana memnun olacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, belalardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın dişi gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Kahve falında yılanın dişi görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, rütbesinin artacağına yorulur.

Kahve falında yılanın dişini kırmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, stresten uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında yılan dişi kırmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yenilenme yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan dişi çekmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi yılan görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın dişini çekmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında yılanın dişini görmek şansının da açık olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan dişi görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, acılarını dindireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top