Kahve falında yılana tasma takmak

Kahve falında yılana tasma takmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, endişelerin sona ereceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılana tasma takmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında yılana tasma takmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işarettir.

Kahve falında köpege tasma takmak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tasma takmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tasmalı köpek görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeği tasmasından tutmak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek tasması görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tasma görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin tasmasından tutmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top