Kahve falında tasma takmak

Kahve falında tasma takmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, işlerinde başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında tasma takmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Kahve falında tasma takmak işsizlerin iş sahibi olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılana tasma takmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine delalet eder.

Kahve falında köpege tasma takmak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tasma görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tasmalı köpek görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin tasmasından tutmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işarettir.

Kahve falında tasmalı kedi görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek tasması görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top