Kahve falında köpege tasma takmak

Kahve falında köpege tasma takmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında köpege tasma takmak gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Kahve falında köpege tasma takmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılana tasma takmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tasma takmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin tasmasından tutmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tasmalı kedi görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, rızkının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tasmalı köpek görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği tasmasından tutmak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek tasması görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top