Kahve falında yeşil pasta görmek

Kahve falında yeşil pasta görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil pasta gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Kahve falında yeşil pasta yemek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yaş pasta görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil pasta görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi pasta görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında pasta vermek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kalpli pasta görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında pasta süslemek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında çok pasta yemek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top