Kahve falında yeşil yaş pasta görmek

Kahve falında yeşil yaş pasta görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yaş pasta gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yaş pasta görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yaş pasta görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaş pasta yaptığını görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında pembe yaş pasta görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kremalı yaş pasta görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü yaş pasta görmek büyük bir sorun oluşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine inanılır.

Kahve falında birinden yaş pasta almak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yaş pasta üflemek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top