Kahve falında pasta vermek

Kahve falında pasta vermek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında pasta vermek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yanık pasta görmek hafifleyeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu pasta yapmak malının, parasının ve makamının artacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta yiyememek bununla yüceleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin pastası yemek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yardımının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta börek kek görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine pasta yedirmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta satın almak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işaret eder.

Kahve falında pastanede pasta yemek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top