Kahve falında yeşil fıstık yemek

Kahve falında yeşil fıstık yemek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, işlerinin sarpa saracağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fıstık yemek gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil fıstık yemek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil fıstık görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili elbise giymek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında fıstık yeşili giymek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top