Kahve falında fıstık yeşili giymek

Kahve falında fıstık yeşili giymek mal ve mülk sahibi olunacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet eder.

Kahve falında fıstık yeşili giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında fıstık yeşili giymek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında fıstık yeşili elbise giymek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işarettir.

Kahve falında fıstık yeşili rengi görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık yeşili hırka görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil fıstık görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top