Kahve falında yeşil fıstık görmek

Kahve falında yeşil fıstık görmek hastalıklarından kurtulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çok hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fıstık gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Kahve falında fıstık yeşili elbise giymek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili hırka görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında fıstık yeşili rengi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, konfor içinde olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil fıstık görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında fıstık yeşili renk görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında fıstık yeşili giymek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil fıstık yemek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top