Kahve falında yeşil cüzdan almak

Kahve falında yeşil cüzdan almak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, onun istediği yoldan gideceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil cüzdan almak gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında yeşil cüzdan görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil cüzdan almak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının cüzdanına bakmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında yerde cüzdan bulmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdanı yıkamak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında cüzdanının yırtıldığını görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanında kağıt para bulmak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cüzdanı bulmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top