Kahve falında başkasının cüzdanına bakmak

Kahve falında başkasının cüzdanına bakmak elinin bolluk göreceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, kafasına göre birini bulacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, doğru işler yapacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının cüzdanına bakmak gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Kahve falında başkasının cüzdanına bakmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nüfus cüzdanı aramak güzel günler görüleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında cüzdanda para bulmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanını aramak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi cüzdan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulur.

Kahve falında renkli cüzdanlar görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden cüzdan almak borçların kapanacağına, konfor içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top