Kahve falında yerlerden para toplamak

Kahve falında yerlerden para toplamak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yerlerden para toplamak gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Kahve falında yerlerden para toplamak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerlerden bozuk para toplamak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yer yatağı toplamak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer elması toplamak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında yer fıstığı toplamak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, seyahatlere katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer mantarı toplamak kafa dağıtacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer fıstık toplamak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, başarının garantileneceğine işaret eder.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top