Kahve falında yer elması toplamak

Kahve falında yer elması toplamak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, başarıdan başarıya koşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer elması toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında yer elması toplamak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer elması yediğini görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında yer elması görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yer elması çıkarmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet eder.

Kahve falında yer elması almak şansın ve kısmetin de açık olacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer elması yemek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına inanılır.

Kahve falında yerden elmas toplamak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında denizden elmas toplamak bedeninin de iyileşeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top