Kahve falında yere süt döküldüğünü görmek

Kahve falında yere süt döküldüğünü görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayra ve esenliğe, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sayılacağına ve sevileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yere süt döküldüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Kahve falında yere süt dökmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında yere dökülmüş süt görmek evlatlarından hayır bulacağına, ruhlarına mevlit okutacağına tabir olunur.

Kahve falında yere süt döküldüğünü görmek büyük takdir toplanacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere dökülen süt görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında süt yere dökmek küs arkadaşların barışacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütün yere döküldüğünü görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütü yere dökmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütün içinde yumurta görmek işinden çıkarılacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top