Kahve falında sütün yere döküldüğünü görmek

Kahve falında sütün yere döküldüğünü görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sütün yere döküldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Kahve falında yere süt dökmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret eder.

Kahve falında sütün yere döküldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere dökülen süt görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yere süt döküldüğünü görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt yere dökmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalet eder.

Kahve falında yere dökülmüş süt görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında sütü yere dökmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında bir şişe süt görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top