Kahve falında yere dökülmüş süt görmek

Kahve falında yere dökülmüş süt görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yere dökülmüş süt gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yere dökülmüş süt görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütü yere dökmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Kahve falında yere süt döküldüğünü görmek talihinin artacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına alamet eder.

Kahve falında sütün yere döküldüğünü görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında süt yere dökmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Kahve falında yere dökülen süt görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında yere süt dökmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini sütle yıkamak parasının ve malının da artacağına, malının da hiç olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top