Kahve falında suya gömülmek

Kahve falında suya gömülmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük borçlar alacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya gömülmek gördüyseniz:

  • Sorunları mantıklı şekilde ele almanız işe yarar çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında suya gömülmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla suya gömülmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında altın gömüsü bulmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak gömülmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalettir.

Kahve falında çukura gömülmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, şansının açık olacağına delalettir.

Kahve falında kendinin gömüldüğünü görmek gidilecek yönün belirleneceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı canlı gömülmek eline geçen paraları tutamayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top