Kahve falında yatakta tırnak görmek

Kahve falında yatakta tırnak görmek büyük miktarda para kazanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta tırnak gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Kahve falında yatakta tırnak görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı düşmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağı koparmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında camide tırnak kesmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kirli görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağı ojeli görmek başarılı adımlar atılacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top