Kahve falında camide tırnak kesmek

Kahve falında camide tırnak kesmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, geçiminin zor hale geleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işarettir.

Kahve falında camide tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Kahve falında camide tırnak kesmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun tırnağını kesmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak eti kesmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak kesmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa tırnak kesmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tırnağı kesmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, çoluk çocuğa karışacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının tırnağını kesmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak kesmek törpülemek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top