Kahve falında tırnağı koparmak

Kahve falında tırnağı koparmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, yıkılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağı koparmak gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Kahve falında tırnakta kıl görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında makasla tırnak kesmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan tırnak çıkarmak falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Kahve falında tırnağı sökülmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak dökülmesi görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların tarihe karışacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak makası görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, huzurun kaçacağına inanılır.

Kahve falında el tırnağı kesmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasında uzun tırnak görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top