Kahve falında yatakta duş almak

Kahve falında yatakta duş almak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, huzurun kaçacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, bilakis malının çoğalacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta duş almak gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında yatakta duş almak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, onu cesaretlendireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk duş almak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkanmak duş almak iyi geçim halinde kalacağına, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında duş başlığı görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duş yeri görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında duşa girdiğini görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında duştan çıktığını görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top