Kahve falında yıkanmak duş almak

Kahve falında yıkanmak duş almak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, üzücü haberler alacağına, güzel bir haber almaya, vefakar bir insan olunacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında yıkanmak duş almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık görüntünüzü paylaşmanız bir teklif almanıza neden olabilir.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında giyinik duş almak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin duş aldığını görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak duş almak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında duşa girdiğini görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle duş almak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin duş aldığını görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top