Kahve falında yatağını satmak

Kahve falında yatağını satmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, farklı kişilerle tanışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Kahve falında yatağını satmak gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Kahve falında yatak satmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağını satmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayçekirdeği satmak üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tüp satmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında heykel satmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müşteriye mal satmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında su satmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında güvercin satmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top