Kahve falında yatak satmak

Kahve falında yatak satmak hak yemeyeceğine, hedeflere ulaşılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulur.

Kahve falında yatak satmak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında yatak satmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında yatağını satmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kömür satmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iplik satmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında nane satmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin satmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda mal satmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine yorulur.

Kahve falında yüzük satmak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top