Kahve falında güvercin satmak

Kahve falında güvercin satmak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin satmak gördüyseniz:

  • Hayatınız mutlu bir şekilde değişebilir.

Kahve falında güvercin satmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yanan güvercin görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük güvercin görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin avlamak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yakın zamanda rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin boku görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin yavruları görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında haberci güvercin görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top