Kahve falında yarayı temizlemek

Kahve falında yarayı temizlemek tamamen içine kapanacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, yolunun açılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına inanılır.

Kahve falında yarayı temizlemek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Kahve falında yara temizlemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Kahve falında yarayı temizlemek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yarasını temizlemek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yaraları temizlemek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında vurulup yaralanmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına tabir olunur.

Kahve falında makasla yaralanmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağından yaralandığını görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalettir.

Kahve falında karnından yaralandığını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top