Kahve falında yaraları temizlemek

Kahve falında yaraları temizlemek çok sorunlu günler geçireceğine, insanlara küsüleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaraları temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yara temizlemek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yarasını temizlemek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarayı temizlemek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaraları temizlemek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolda derin yara görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında parmağından yaralanmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top