Kahve falında yara temizlemek

Kahve falında yara temizlemek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, patron olunacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yara temizlemek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında yara temizlemek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında yaraları temizlemek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yarasını temizlemek yolunun açılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarayı temizlemek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kavga edip yaralanmak maddi durumunuzun düzeleceğine, kendi geleceğine delalet eder.

Kahve falında saç dibinde yara görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarında yara görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında biri tarafından yaralanmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top