Kahve falında yabancı yer görmek

Kahve falında yabancı yer görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı yer gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında yabancı yere gitmek dertleşerek moral bulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kapanan kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı yerler görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalettir.

Kahve falında yabancı yer görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir yer görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yabancı bir yere gitmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında yabancı mutfak görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top