Kahve falında yabancı mutfak görmek

Kahve falında yabancı mutfak görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında yabancı mutfak gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yabancı mutfak görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında mutfak eldiveni görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine alamet eder.

Kahve falında mutfak toplamak giderileceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret eder.

Kahve falında mutfakta akrep görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak tüpü almak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yeni bir eve taşınacağına işarettir.

Kahve falında mutfakta calismak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet eder.

Kahve falında eski mutfak eşyası görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top