Kahve falında yabancı yere gitmek

Kahve falında yabancı yere gitmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı yere gitmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle zaman geçirebilir, ilginizi çeken konuları araştırabilirsiniz.

Kahve falında yabancı yere gitmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir yere gitmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek kazancının da eksilmeyeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine inanılır.

Kahve falında yabancı yer görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında yabancı bir yer görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı yerler görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında yabancı ülke gitmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeye gitmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top