Kahve falında yabancı memlekette olduğunu görmek

Kahve falında yabancı memlekette olduğunu görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni kişilerle tanışacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çok günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı memlekette olduğunu gördüyseniz:

  • Aşkta ilham gücünüz yüksek olacak.

Kahve falında yabancı memleket görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı memlekette olduğunu görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı memlekete gitmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında başka memlekete gitmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla memlekete gitmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında doğduğu memleketi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memlekete olmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına delalettir.

Kahve falında bir memlekete gitmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top