Kahve falında doğduğu memleketi görmek

Kahve falında doğduğu memleketi görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, atılan adımların zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında doğduğu memleketi gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında doğduğu memleketi görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı memleket görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, rahat geçinerek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla memlekete gitmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında başka memlekette olduğunu görmek istediği evde oturacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka memlekete gitmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına tabir olunur.

Kahve falında memlekete olmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle memlekete gitmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendi memleketine gitmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top