Kahve falında yabancı memleket görmek

Kahve falında yabancı memleket görmek her daim bereketli işler yapacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, duaların kabul olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı memleket gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Kahve falında yabancı memlekete gitmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı memleket görmek günah işlemekten korunacağına, konferans ve seminerlere katılacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı memlekette olduğunu görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında memlekete taşınmak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin memleketine gitmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini memleketinde görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini memlekette görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir memlekette olduğunu görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top