Kahve falında kendini memlekette görmek

Kahve falında kendini memlekette görmek yapılan planların alt üst olacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kendini memlekette gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında memleketine gitmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında memlekete taşınmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında başka bir memlekete gitmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memleketini görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Kahve falında başka memlekete taşınmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğduğu memleketi görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına delalettir.

Kahve falında başka memlekette olmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, evlatların hayırsız çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı memlekette olduğunu görmek şansın açılacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top