Kahve falında yabancı birinin düğününü görmek

Kahve falında yabancı birinin düğününü görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı birinin düğününü gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında yabancı düğün görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı birinin düğününü görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yabancı erkekler görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkeği görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı turist görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulur.

Kahve falında yabancı birine yalvarmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında yabancı biriyle nişanlanmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir erkekle tokalaşmak işlerin kara geçeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top